dinsdag 22 november 2016

Aanpassingen in het gezicht die steeds meer worden uitgevoerd (chirurgie)

Waar het vroeger nog een beetje taboe was om het over plastische chirurgie te hebben, lijkt daar nu toch verandering in te komen. In veel tijdschriften zie je mensen er steeds meer open over praten. Er zijn mensen die er fel op tegen zijn.

Ik heb er persoonlijk niet zo'n probleem mee, zolang het verantwoordelijk gedaan wordt. Zo kan ik mij uit de jaren negentig nog iemand herinneren met enorme borsten wat volgens mij gewoon echt niet gezond was. Maar het aanpassen van de neus vindt ik bijvoorbeeld al een stuk minder erg. Sommige mensen hebben van moeder natuur een neus gehad waar ze niet zo tevreden mee zijn. Met een neuscorrectie is dat aan te passen, waar ik persoonlijk geen problemen mee heb. Zeker niet als er een arts naar gekeken heeft en akkoord heeft gegeven dat het verantwoord was.

Strak trekken van het gezicht (rimpels)

Maar ook voor de mensen die wat ouder aan het worden zijn en wat rimpels beginnen te ontwikkelen zijn er natuurlijk zaken die gedaan kunnen worden, denk daarbij aan de facelift. Een een facelift kunnen rimpels in het gelaat verminderd worden, waardoor iemand een jongere uitstraling krijgt. Ik heb mij er een beetje in verdiept en begrijp dat er bij de oren een soort van sneetje gemaakt wordt en de huid van het gezicht vervolgens wordt strakgetrokken. Best wel een interessante techniek natuurlijk. Maar ook heb ik iets gelezen over alternatieve manieren van een facelift, waarbij er met een soort middels gewerkt wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten